Velkommen indenfor i mit køkken 🙂 Det er her magien sker. I hvert tilfælde den magi, der opstår indeni mig og gør mig glad. I mit køkken stortrives jeg, og det er her, jeg slapper af og kobler fra. Jeg nyder at lave lave mad, og jeg elsker at inspirere dig. Tak fordi du fandt vejen forbi. Jeg håber, at mit blogindlæg med februar måneds mest besøgte opskrifter og blogindlæg giver dig lyst til at afprøve nye opskrifter eller måske genbesøge tidligere opskrifter, du allerede har prøvet.

Jeg har her samlet de 10 mest populære opskrifter og blogindlæg i februar måned med links direkte til opskrifterne. Du kan enten trykke på overskrifterne eller billederne – nemmere bliver det ikke at få masser af madinspiration 🙂

Rigtig god fornøjelse med blogindlægget.

Sprøde jordskokkechips

Sprøde jordskokkechips
Sprøde jordskokkechips, grøntsagsstænger og fetadip

Grønkålssalat med syltede rødløg og saltmandler

Grønkålssalat med syltede rødløg og saltmandler
Grønkålssalat med syltede rødløg og saltmandler

Spidskålssalat med hasselnødder og granatæble

Spidskålssalat med hasselnødder og granatæble
Spidskålssalat med hasselnødder og granatæble

Sprøde chips med frisk stenbiderrogn

sprøde chips med stenbiderrogn
Sprøde chips med stenbiderrogn

Syltede rødløg uden sukker

Syltede rødløg uden sukker
Syltede rødløg uden sukker

Januar-favoritter – 2019

Januar-favoritter 2019
Januar-favoritter 2019

Kålgryde med karry

Kålgryde_med karry
Kålgryde_med karry

Juicy kylling med ost, spinat og tomat

Fyldte kyllingebryster - Juicy kylling med ost, spinat og tomat
Fyldte kyllingebryster – Juicy kylling med ost, spinat og tomat

Lækker rejesalat

Lækker rejesalat
Lækker rejesalat

Thaisuppe med rød karrypasta og laks

Thaisuppe med rød karrypasta og laks
Thaisuppe med rød karrypasta og laks

 

Hver måned samler jeg de mest besøgte opskrifter i et indlæg. Læs også:

December-favoritter – 2018

Januar-favoritter – 2019

 

1 kommentar

  1. Kan godt forstå du stortrives i dit køkken, men alle de lækkert retter du laver/ tryller frem ?. Jeg har efterhånden lavet en del af dine retter. Selv om jeg ikke er en ørn i et køkken, så er de så lette at lave og ikke mindst sunde. ?
    Tak for god inspiration ?

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here