Urtesalt med ramsløg
Urtesalt med ramsløg er en i rækken over de mange muligheder for at anvende ramsløg, som naturens spisekammer ganske gratis giver os fri adgang...
Avocado med hjemmelavet tunsalat
Avocado med hjemmelavet tunsalat var frokosten herhjemme forleden dag, og min søn og jeg er allerede blevet enige om, at vi skal have det...
Fyldig kødsovs med squashspaghetti og revet pecorino
Her får du opskriften på den måde, jeg laver spaghetti bolognese på. Det er en stor portion, så den store gryde skal findes frem....
Langtidsstegt gås med æbler
Langtidsstegt gås på traditionel vis fyldt med æbler og svesker er perfekt på julebordet.
Det er mange år siden, jeg sidst har lavet langtidsstegt gås...
Fyldte dadler med nougat og marcipan
Fyldte dadler med nougat og marcipan overtrukket med mørk chokolade er efterhånden blevet en juleklassiker her hjemme. Da jeg for 7 år siden var...
Luksus-gløgg med solbær
Det er uundgåeligt at komme i julestemning ved duften af luksus-gløgg med solbær. Smagen af rødvin, citrusfrugter og alle de skønne julekrydderier får juleenglene...
Opskrift på bone broth med kylling
Hvad er bone broth? Det spørgsmål får jeg ofte. Bone broth, fond, bouillon - alle ord dækker over det samme: en suppe kogt på...
Coq au vin – spækket med grøntsager
En af Frankrigs helt store klassiker er "coq au vin", som betyder "hane i vin". Oprindelig er retten kogt på en gammel halvsej hane,...
Sprødstegt serranoskinke og spejlæg
Sprødstegt serranoskinke og spejlæg er til dig, der er vild med æg og bacon, men ønsker at tviste den traditionelle morgenspise en smule.
Serranoskinke kan...
Hardcore og boostende rødbededrik
Den her rødbededrik er en hardcore booster og ikke for "tøsedrenge". Drikken er for dig, der sætter sundhed højt. Juicen er nemlig SUPER sund...