Sukkerfri

Sukkeret har gennem de sidste år været ret udskældt. Jeg prøver at undgå sukker i mit eget køkken. Det gør jeg for at holde mit blodsukker stabilt, så jeg undgår en masse rutcheture i løbet af en dag. Jeg prøver også at undgå sukker på grund af forfængelighed. Jeg vil gerne have en pæn hud og undgå overvægt. Der er heldigvis en masse alternativer til almindelig sukker f.eks. kan frugt være med at til at søde maden men også Sukrin og fibersirup kan bruges. Find inspiration her hvis du ligesom mig prøver at holde igen med sukkeret.

Lynsyltede radiser uden sukker

Lynsyltede radiser uden sukker

Lynsyltede radiser uden sukker er et lille hyggeligt projekt i køkkenet, der tager omkring et kvarters tid. Syltede radiser kan bruges til at pifte en...

Urtesalt med ramsløg

Urtesalt med ramsløg er en i rækken over de mange muligheder for at anvende ramsløg, som naturens spisekammer ganske gratis giver os fri adgang...

Kryddersmør med ramsløg

Kryddersmør med ramsløg er en af mange muligheder for at bruge ramsløg i maden. Under opskriften finder du mere inspiration til at anvende ramsløg...

Avocado med hjemmelavet tunsalat

Avocado med hjemmelavet tunsalat var frokosten herhjemme forleden dag, og min søn og jeg er allerede blevet enige om, at vi skal have det...

Brændende kærlighed med broccolimos

Brændende kærlighed med broccolimos er en lidt sundere og lidt nemmere version af den gamle elskede klassiker med kartoffelmos. Retten er oplagt til hverdag,...

Fyldig kødsovs med squashspaghetti og revet pecorino

Her får du opskriften på den måde, jeg laver spaghetti bolognese på. Det er en stor portion, så den store gryde skal findes frem....

Chokoladebrud med poppet quinoa

Chokoladebrud med poppet quinoa kræver kun to ingredienser, og er muligvis verdens nemmeste juleslik/julekonfekt. Udover at det er ultra nemt at lave, kan du...

14 opskrifter på lækkerier til julefrokosten

Hvad skal jeg servere til julefrokosten? Det spørgsmål stiller de fleste sig, hvis de har planer om at lave al maden til julefrokosten selv....
Langtidsstegt gås med æbler

Langtidsstegt gås med æbler

Langtidsstegt gås på traditionel vis fyldt med æbler og svesker er perfekt på julebordet. Det er mange år siden, jeg sidst har lavet langtidsstegt gås...

Fyldte dadler med nougat og marcipan

Fyldte dadler med nougat og marcipan overtrukket med mørk chokolade er efterhånden blevet en juleklassiker her hjemme. Da jeg for 7 år siden var...

Instagram

Error decoding the Instagram API json