Sukkerfri

Sukkeret har gennem de sidste år været ret udskældt. Jeg prøver at undgå sukker i mit eget køkken. Det gør jeg for at holde mit blodsukker stabilt, så jeg undgår en masse rutcheture i løbet af en dag. Jeg prøver også at undgå sukker på grund af forfængelighed. Jeg vil gerne have en pæn hud og undgå overvægt. Der er heldigvis en masse alternativer til almindelig sukker f.eks. kan frugt være med at til at søde maden men også Sukrin og fibersirup kan bruges. Find inspiration her hvis du ligesom mig prøver at holde igen med sukkeret.

Bone broth med kylling

Opskrift på bone broth med kylling

Hvad er bone broth? Det spørgsmål får jeg ofte. Bone broth, fond, bouillon - alle ord dækker over det samme: en suppe kogt på...

Paprikagryde med svinemørbrad

Paprikagryde med svinemørbrad er rigtig god hverdagsmad, og hvis du laver en stor portion, har du mad til flere dage. Dagen efter smager retten...

Coq au vin – spækket med grøntsager

En af Frankrigs helt store klassiker er "coq au vin", som betyder "hane i vin". Oprindelig er retten kogt på en gammel halvsej hane,...
Spejlæg med parmaskinke

Sprødstegt serranoskinke og spejlæg

Sprødstegt serranoskinke og spejlæg er til dig, der er vild med æg og bacon, men ønsker at tviste den traditionelle morgenspise en smule. Serranoskinke kan...
Laks med pesto

Laksepakker med pesto og aspargesbroccoli

Laksepakker med pesto og aspargesbroccoli er både sund, nem og delikat aftensmad. Vælg pesto efter sæsonens råvarer eller vælg pesto efter DIN smag. Ramsløg...
Omelet med champignon

Omelet med champignon

Omelet med champignon er en god start på dagen. Den er sund, mætter godt og længe, og så smager den "af mere". Prøv at...
hardcore booster med rødbede

Hardcore og boostende rødbededrik

Den her rødbededrik er en hardcore booster og ikke for "tøsedrenge". Drikken er for dig, der sætter sundhed højt. Juicen er nemlig SUPER sund...
Guacamole

Mexicansk guacamole

Guacamole er en traditionel mexicansk dip, hvor hovedingrediensen er modne mosede avocadoer. Der findes et hav af gode opskrifter på avocadip, men den her...
Rødbede-tzatziki

Pink tzatziki med rødbede

Pink tzatziki med rødbede sætter i den grad kulør på måltidet. Rødbede-tzatziki er en ny måde at lave tzatziki på og et fint alternativ...
Sprød osteomelet

Mættende og sprød osteomelet

Osteomelet med sprød skorpe får du ved at stege osten først i stedet for at komme den i æggemassen. Æg mætter rigtigt godt, og med...