Om

God mad gør mig nærmest lykkelig

Jeg hedder Mette Forman og blogger om min passion: Sund mad der smager godt. Jeg kan bruge dage på at udtænke menuer til et kommende middagsselskab. Jeg har helt fra barns ben været interesseret i at lave mad, og jeg var ikke ret gammel, da jeg flere gange om ugen stod og lavede pandekager til hele familien. Når jeg står i mit køkken, slapper jeg af, så ofte bruger jeg madlavningen til at koble af og lade ny energi op. Jeg er i mit es, når jeg laver mad til dem, jeg holder af. Når jeg nyder et måltid, tænker jeg ofte på, hvad det næste skal være.

Gluten- og sukkerfri zone

Jeg har et særligt fokus på mad uden gluten og sukker, og jeg elsker grøntsager – og gerne mange af dem. Grøntsagerne er ofte udgangspunktet for mine retter. Jeg holder også meget af gode proteiner – særligt æg, fisk, skaldyr og fjerkræ. Det betyder dog ikke, at du ikke finder lækre opskrifter på lam, kalv, oksekød og dådyr her på siden.


Når du følger med i, hvad jeg har lagt ud på bloggen, og hvad der løbende kommer af nye lækre opskrifter, kan jeg til gengæld love en passioneret madblogger, og du kan forvente en entusiastisk madelsker med særligt fokus på sund mad med smæk på smagen. Jeg håber, du finder inspiration til et sundt liv med god mad.

Velkommen til Det handler mest om mad og velbekomme.

Mette Forman