Samarbejder

Interesseret i samarbejde med en madblogger? Nogle gange samarbejder jeg med andre bloggere eller virksomheder. Det kan f.eks. være, at jeg bruger nogle af deres produkter i mine opskrifter. I de tilfælde fremgår det tydeligt, at blogindlægget er sponsoreret med teksten “sponsoreret” eller “annonce” og et hashtag med virksomhedens navn. Jeg anbefaler og samarbejder kun med virksomheder og produkter, jeg selv kan stå inde for.

Jeg er åben over for nyt samarbejde. Kontakt mig på mette@dethandlermestommad.dk hvis du:

  • Har et produkt, du kunne tænke dig at samarbejde omkring via sponsorerede indlæg.
  • Gerne vil have mig til at lave opskrifter til din virksomhed.
  • Er interesseret i at købe opskrifter eller billeder.

Hvis en virksomhed sender mig produkter, kan jeg ikke garantere, at jeg nævner produktet. Det kan f.eks. være fordi jeg ikke bryder mig om produktet, eller fordi det ikke passer til min madfilosofi.

 

Det handler mest om mad samarbejder med hey kommunikation

heykommunikation hjælper mig med kommunikation og markedsføring.

Opskrifter er til for at blive delt

Alle skal have glæde af god mad. Du må selvfølgeligt meget gerne dele et link til mine opskrifter på din egen hjemmeside eller Facebookside.

Copyright

Billeder og tekst fra www.dethandlermestommad.dk er beskyttet af loven om ophavsret. Det betyder, at du ikke må kopiere eller gengive tekst og billeder uden min tilladelse. Opskrifter må gerne bringes på andre blogs, hvis du krediterer med link til www.dethandlermestommad.dk, og teksten ikke kopieres direkte.

Har du spørgsmål til copyright eller er du interesseret i at købe opskrifter/billeder er du velkommen til at skrive til mig på mette@dethandlermestommad.dk