Risalamande – den ultimative opskrift på den skønne juleklassiker
Risalamande er vores allesammens juledessert. I min version er der ikke sparet på de gode sager. Der er masser af vanilje, mandler og flødeskum...
Tivoli-salat
Tivoli-salat er et overflod af farver og en fornøjelse for smagssanserne. Salaten kan laves hele året rundt, men er særlig lækker i sensommeren og...
Opskrift på nemme glutenfri frokostboller med ost
Opskriften på glutenfri frokostboller med ost er til dig, der er på udkig efter verdens nemmeste boller, du både kan bruge som morgenmad eller...
Lynsyltede radiser uden sukker
Lynsyltede radiser uden sukker er et lille hyggeligt projekt i køkkenet, der tager omkring et kvarters tid.
Syltede radiser kan bruges til at pifte en...
Urtesalt med ramsløg
Urtesalt med ramsløg er en i rækken over de mange muligheder for at anvende ramsløg, som naturens spisekammer ganske gratis giver os fri adgang...
Kryddersmør med ramsløg
Kryddersmør med ramsløg er en af mange muligheder for at bruge ramsløg i maden. Under opskriften finder du mere inspiration til at anvende ramsløg...
Chokoladebrud med poppet quinoa
Chokoladebrud med poppet quinoa kræver kun to ingredienser, og er muligvis verdens nemmeste juleslik/julekonfekt. Udover at det er ultra nemt at lave, kan du...
Fyldte dadler med nougat og marcipan
Fyldte dadler med nougat og marcipan overtrukket med mørk chokolade er efterhånden blevet en juleklassiker her hjemme. Da jeg for 7 år siden var...
Luksus-gløgg med solbær
Det er uundgåeligt at komme i julestemning ved duften af luksus-gløgg med solbær. Smagen af rødvin, citrusfrugter og alle de skønne julekrydderier får juleenglene...
Omelet med champignon
Omelet med champignon er en god start på dagen. Den er sund, mætter godt og længe, og så smager den "af mere". Prøv at...