Forside Opskrifter Vegetarisk

Vegetarisk

Vegetarer spiser ikke kød, men spiser mælkeprodukter og æg. Jeg bruger mange grøntsager og æg i mine opskrifter, så er du vegetar, kan du sagtens finde inspiration på “Det handler mest om mad”.

Fyldte dadler med nougat og marcipan

Fyldte dadler med nougat og marcipan overtrukket med mørk chokolade er efterhånden blevet en juleklassiker her hjemme. Da jeg for 7 år siden var...

Luksus-gløgg med solbær

Det er uundgåeligt at komme i julestemning ved duften af luksus-gløgg med solbær. Smagen af rødvin, citrusfrugter og alle de skønne julekrydderier får juleenglene...
Omelet med champignon

Omelet med champignon

Omelet med champignon er en god start på dagen. Den er sund, mætter godt og længe, og så smager den "af mere". Prøv at...
hardcore booster med rødbede

Hardcore og boostende rødbededrik

Den her rødbededrik er en hardcore booster og ikke for "tøsedrenge". Drikken er for dig, der sætter sundhed højt. Juicen er nemlig SUPER sund...
Guacamole

Mexicansk guacamole

Guacamole er en traditionel mexicansk dip, hvor hovedingrediensen er modne mosede avocadoer. Der findes et hav af gode opskrifter på avocadip, men den her...
Rødbede-tzatziki

Pink tzatziki med rødbede

Pink tzatziki med rødbede sætter i den grad kulør på måltidet. Rødbede-tzatziki er en ny måde at lave tzatziki på og et fint alternativ...
Sprød osteomelet

Mættende og sprød osteomelet

Osteomelet med sprød skorpe får du ved at stege osten først i stedet for at komme den i æggemassen. Æg mætter rigtigt godt, og med...
Grøn booster med spinat

Grøn booster med spinat

Grøn booster med spinat er en grøntsagsjuice, som kan drikkes til maden - f.eks. frokosten - eller hvis du bare er tørstig og trænger...
Salat med rucula og feta

Salat med rucola og feta

Tilbagevendende igen og igen - det er hvad rucolasalaten er her hjemme. De sidste 15 år har jeg med jævne mellemrum mixet den her...
Nem basilikumpesto med solsikkekerner

Nem basilikumpesto med solsikkekerner

Hjemmelavet basilikumpesto med solsikkekerne smager helt FANTASTISK og er super nemt at lave. Server f.eks. pestoen som en del af en tapas eller sammen...