Torsk i ovn med chiliflager, dild og sprød bacon
Torsk i ovn med chiliflager, dild og sprød bacon er muligvis en af de nemmeste retter, der findes. Du kan gøre fisken klar på...
Lammegryde med rødvin og rosmarin
Lammegryde med rødvin og rosmarin er perfekt mad i weekenden og til gæster. Gryderetten har rigtig meget dybde og smag - comfort food når...
Frikadeller – af den RIGTIG gode slags
Frikadeller - af den RIGTIG gode slags - er med tre slags kød og champignoner. Til forskel fra andre frikadelle-opskrifter steges løg og champignoner,...
Walisisk lammefilet med bouillonkartofler
Walisisk lammefilet med bouillonkartofler er perfekt gæstemad, når maden gerne må løbe med al opmærksomheden. Retten kan serveres fra det tidlige efterår og helt...
Ovnbagt laks med sesam – perfekt resultat hver gang
Ovnbagt laks med sesam er nem og sund mad. Du kan både bruge almindelige sesamfrø eller som her de smukke sorte sesamfrø. Er du...
Shepherds Pie med oksekød og blomkålsmos
Shepherds Pie med oksekød og blomkålsmos er i virkeligheden en Cottage Pie, hvor kartoffelmosen er udskiftet med blomkålsmos for en lidt lettere udgave af...
Sprød kylling med rosmarin og løg – nem og lækker gæstemad
Kylling med rosmarin og løg er nem gæstemad. Det behøver nemlig slet ikke at være besværligt at have gæster til middag. Prøv f.eks. at...
Pølseret med rosenkål – nem og billig hverdagsmad
Pølseret med rosenkål er nem og billig hverdagsmad, og der skal kun bruges ganske få ingredienser, som er nemme at få fat i i...
Brændende kærlighed med broccolimos
Brændende kærlighed med broccolimos er en lidt sundere og lidt nemmere version af den gamle elskede klassiker med kartoffelmos. Retten er oplagt til hverdag,...
Fyldig kødsovs med squashspaghetti og revet pecorino
Her får du opskriften på den måde, jeg laver spaghetti bolognese på. Det er en stor portion, så den store gryde skal findes frem....