Walisisk lammefilet med bouillonkartofler
Walisisk lammefilet med bouillonkartofler er perfekt gæstemad, når maden gerne må løbe med al opmærksomheden. Retten kan serveres fra det tidlige efterår og helt...
Ovnbagt laks med sesam – perfekt resultat hver gang
Ovnbagt laks med sesam er nem og sund mad. Du kan både bruge almindelige sesamfrø eller som her de smukke sorte sesamfrø. Er du...
Shepherds Pie med oksekød og blomkålsmos
Shepherds Pie med oksekød og blomkålsmos er i virkeligheden en Cottage Pie, hvor kartoffelmosen er udskiftet med blomkålsmos for en lidt lettere udgave af...
Sprød kylling med rosmarin og løg – nem og lækker gæstemad
Kylling med rosmarin og løg er nem gæstemad. Det behøver nemlig slet ikke at være besværligt at have gæster til middag. Prøv f.eks. at...
Pølseret med rosenkål – nem og billig hverdagsmad
Pølseret med rosenkål er nem og billig hverdagsmad, og der skal kun bruges ganske få ingredienser, som er nemme at få fat i i...
Brændende kærlighed med broccolimos
Brændende kærlighed med broccolimos er en lidt sundere og lidt nemmere version af den gamle elskede klassiker med kartoffelmos. Retten er oplagt til hverdag,...
Fyldig kødsovs med squashspaghetti og revet pecorino
Her får du opskriften på den måde, jeg laver spaghetti bolognese på. Det er en stor portion, så den store gryde skal findes frem....
Langtidsstegt gås med æbler
Langtidsstegt gås på traditionel vis fyldt med æbler og svesker er perfekt på julebordet.
Det er mange år siden, jeg sidst har lavet langtidsstegt gås...
Paprikagryde med svinemørbrad
Paprikagryde med svinemørbrad er rigtig god hverdagsmad, og hvis du laver en stor portion, har du mad til flere dage. Dagen efter smager retten...
Coq au vin – spækket med grøntsager
En af Frankrigs helt store klassiker er "coq au vin", som betyder "hane i vin". Oprindelig er retten kogt på en gammel halvsej hane,...