Glæden ved, at en ny sæson begynder, er enorm. Alle de skønne danske råvarer, som foråret byder på, giver kæmpe stor madglæde og masser af begejstring hos rigtig mange af os.
Stenbiderrogn og ramsløg er to forårsbebudere, der er med til at åbne ballet. Herefter følger knasende sprøde salater, de allerførst rabarber, grønne asparges, nyopgravede kartofler og søde jordbær.
Kig med og lad dig inspirere af de opskrifter, der har været allermest besøgt her i mit madunivers i april måned.
Når du trykker på overskrifterne eller billederne, ryger du videre til opskriften, som du kan tjekke ud og afprøve. Rigtig god fornøjelse med en masse gode – både kendte og nye – smagsoplevelser.
Sommersalat med vandmelon og feta

Lækker rejesalat med dild

Syltede rødløg uden sukker

Sukker- og glutenfri rabarbercrumble med mandler og kokos

Sprøde jordskokkechips

Torsk i fad med tomater og porrer

Hjemmelavet chiliolie

Grøn booster med spinat

Nem, hjemmelavet æggesalat med karse

Sprøde chips med frisk stenbiderrogn

Fik du læst blogindlægget med marts-favoritterne? Klik her.