Glæden ved, at en ny sæson begynder, er enorm. Alle de skønne danske råvarer, som foråret byder på, giver kæmpe stor madglæde og masser af begejstring hos rigtig mange af os.
Stenbiderrogn og ramsløg er to forårsbebudere, der er med til at åbne ballet. Herefter følger knasende sprøde salater, de allerførst rabarber, grønne asparges, nyopgravede kartofler og søde jordbær.
Kig med og lad dig inspirere af de opskrifter, der har været allermest besøgt her i mit madunivers i april måned.
Når du trykker på overskrifterne eller billederne, ryger du videre til opskriften, som du kan tjekke ud og afprøve. Rigtig god fornøjelse med en masse gode – både kendte og nye – smagsoplevelser.
Sommersalat med vandmelon og feta
Lækker rejesalat med dild
Syltede rødløg uden sukker
Sukker- og glutenfri rabarbercrumble med mandler og kokos
Sprøde jordskokkechips
Torsk i fad med tomater og porrer
Hjemmelavet chiliolie
Grøn booster med spinat
Nem, hjemmelavet æggesalat med karse
Sprøde chips med frisk stenbiderrogn
Fik du læst blogindlægget med marts-favoritterne? Klik her.