Emne: gæstemad
Kartoffel- og sellerifad
Kartoffel- og sellerifad er super nemt at lave og lækkert tilbehør til f.eks. vildt. Kartoffel- og sellerifadet har konsistens som flødekartofler i bunden, mens...
Cremet fetadip
Cremet fetadip smager bare SÅ godt, og det kan ikke blive mere simpelt - bare to ingredienser!
Ideer med fetadip
Dippen smager fantastisk til jordskokkechips, som...
Salat med rådyrmørbrad og sennepsdressing
I salat med rådyrmørbrad og sennepsdressing er der anvendt helstegt vildtmørbrad, som er anrettet på bund af lækker grøn salat. Luksussalaten kan serveres som...
Tamari-marinerede kyllingelår
Tamari-marinerede kyllingelår er lækre møre og saftige, og tamari tilfører en lækker og lidt salt smag. Skindet på kyllingelårene bliver dejligt sprødt.
Kyllingelårene er nem hverdagsmad,...
Helstegt dyreryg
Helstegt dyreryg er for mig noget helt særligt, og jeg sætter meget stor pris på, når jeg får mulighed for at servere det for...
Wannabe waldorfsalat
Er du ikke den store fan af traditionel waldorfsalat med bladselleri, er salaten her et genialt alternativ. Rosenkål kan være en udfordring for nogen...
Fyldte æg med stenbiderrogn
Fyldte æg med stenbiderrogn er små lækre hapsere, som er perfekte på frokostbordet. Æggeblommerne er bl.a. smagt til med wasabi, som er kendt fra...
Broccolisalat med tranebær
En lækker variant af den helt klassiske broccolisalat er broccolisalat med tranebær. Den er altid et hit – både til hverdag som tilbehør til...