Tivoli-salat
Tivoli-salat er et overflod af farver og en fornøjelse for smagssanserne. Salaten kan laves hele året rundt, men er særlig lækker i sensommeren og...
Grøn salat med babyspinat, appelsin og blåbær
Grøn salat med babyspinat, appelsin og blåbær er let og frisk og passer utroligt godt til Confit de Canard (confiterede andelår) men er også...
Lynsyltede radiser uden sukker
Lynsyltede radiser uden sukker er et lille hyggeligt projekt i køkkenet, der tager omkring et kvarters tid.
Syltede radiser kan bruges til at pifte en...
Urtesalt med ramsløg
Urtesalt med ramsløg er en i rækken over de mange muligheder for at anvende ramsløg, som naturens spisekammer ganske gratis giver os fri adgang...
Chokoladebrud med poppet quinoa
Chokoladebrud med poppet quinoa kræver kun to ingredienser, og er muligvis verdens nemmeste juleslik/julekonfekt. Udover at det er ultra nemt at lave, kan du...
Fyldte dadler med nougat og marcipan
Fyldte dadler med nougat og marcipan overtrukket med mørk chokolade er efterhånden blevet en juleklassiker her hjemme. Da jeg for 7 år siden var...
Luksus-gløgg med solbær
Det er uundgåeligt at komme i julestemning ved duften af luksus-gløgg med solbær. Smagen af rødvin, citrusfrugter og alle de skønne julekrydderier får juleenglene...
Hardcore og boostende rødbededrik
Den her rødbededrik er en hardcore booster og ikke for "tøsedrenge". Drikken er for dig, der sætter sundhed højt. Juicen er nemlig SUPER sund...
Grøn booster med spinat
Grøn booster med spinat er en grøntsagsjuice, som kan drikkes til maden - f.eks. frokosten - eller hvis du bare er tørstig og trænger...
Grønkålssalat med syltede rødløg og saltmandler
Grønkålssalat med syltede rødløg og saltmandler er en af mine helt store favoritter, hvad angår grønkålssalat. Kombinationen af syltede rødløg, salte mandler og de...