Hvidløgsmayo med røget paprika er helt perfekt i en hjemmelavet burger eller som dip til ovnstegte kartofler eller rodfrugter. Røget paprika smager helt anderledes end almindelig paprika og må ikke forveksles. Jeg kan godt lide, når maden har masser af smag og smørrelse, og derfor er dippen hel klart en af mine favoritter.

Det er ultranemt at røre en god hvidløgsmayo – og det tager kun et øjeblik – og så er du garanteret en dip, hvor skålen “slikkes”. Den vil helt sikkert falde i alles smag. Jeg laver hvidløgsmayo med røget paprika til hverdag men også til gæster og hver gang er det en succes.

Forb. tid
2 min
Samlet tid
2 min
 
Ret: Tilbehør, Vegetarisk
Antal: 2 personer
Ingredienser
  • 1 dl god mayonnaise (jeg vælger altid mayonnaise på pose)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk røget paprika (hot)
  • 1 spsk koldt vand
  • 1 knivspids Himalayasalt
Fremgangsmåde
  1. Pres hvidløget og bland det med de øvrige ingredienser.

    Nemt!

 

Jeg kan også anbefale den mega lækre fetadip eller kold peberfrugtsauce, som begge to er perfekt til grøntsagsstænger. Fetadippen er også god til sprøde jordskokkechips eller en god bøf.

Hvidløgsmayo med røget paprika

Skriv en kommentar

Vurdering af opskrift
Please enter your comment!
Please enter your name here