Asparges svøbt i bacon og scrambled eggs er et god bud på en lækker morgenmad eller en del af en brunch. Langt de fleste grøntsager smager bare bedre i selskab med bacon. Det gælder også asparges 🙂

Asparges svøbt i bacon
Asparges svøbt i bacon med scrambled eggs.
5 fra 1 stemme
Asparges svøbt i bacon
Asparges svøbt i bacon og scrambled eggs
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
20 min
 
Ret: Morgenmad
Antal: 2 personer
Ingredienser
  • 12 grønne asparges
  • 12 skiver bacon
  • 1 klat smør
  • 6 æg
  • Himalayasalt
  • Peber (frisk kværnet)
  • Finthakket purløg
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.


  2. Skyl aspargesene og knæk det nederste af stænglerne af der, hvor de naturligt giver efter.


  3. Rul en skive bacon om hver asparges og læg dem i et ildfast fad eller i en bradepande.


  4. Sæt aspargesene i ovnen og steg dem i ca. 10-15 minutter eller til baconen netop er blevet sprød. Du kan eventuelt vende dem, når halvdelen af tiden er gået, så de bliver sprøde hele vejen rundt.


  5. Varm en pande op og kom en god klat smør på.


  6. Pisk æggene sammen og hæld massen på stegepanden.


  7. Rør jævnligt i æggemassen indtil den er blevet stiv. Jeg synes, det smager bedst, hvis æggene ikke får for meget.


  8. Server de scrambled eggs med lidt friskkværnet peber og eventuelt lidt salt ved siden af de sprøde asparges svøbt i bacon.


  9. Pynt æggene med lidt purløg.

 

Hakket purløg
Hakket purløg

Du får en god start på dagen med et proteinrigt morgenmåltid. Proteinter er kroppens byggesten, der holder dig mæt længe. Asparges er sundt og indeholder kostfibre, der giver din mave noget at arbejde med.

Hvis du ønsker andre forslag med æg og bacon, kan jeg anbefale dig at prøve spinatmuffins med bacon eller bagte tomater på stilk med bacon og spejlæg.

Jeg kan varmt anbefale dig at prøve opskriften på grønne asparges med dressing og hakkede æg enten som en forret eller som en frokostret.

Jeg vil blive glad for at høre din mening om asparges svøbt i bacon og scrambled eggs, så giv gerne en vurdering af opskriften nederst på siden.

Indlægget indeholde affiliatelinks.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here