Sund is med mango er frisk og cremet. Sund is kaldes også for Nicecream, fordi den er uden tilsætningsstoffer, sukker, mælkeprodukter og gluten.

Sund is med mango – et sundere alternativ

Hvis du gerne vil spare lidt på sukkeret, er sund is med mango GENIALT. Nicecream med mango er en himmelsk mundfuld for veganere, fordi der kun bruges plantebaserede ingredienser. Men sund mangois er også et perfekt alternativ til alle os, der gerne vil leve lidt sundere og spise fødevarer, der er sprængfyldte med næring og god smag. Det betyder heldigvis ikke, at vi er nødt til at gå på kompromis med smagen – Jeg kan VARMT anbefale dig at finde blenderen frem og lade is-sæsonen gå i gang – uden dårlig samvittighed. Du kan lave fristende sund is med mango på under fem minutter!

Nicecream

Sund is med mango minder meget om sorbetis og har samme konsistens og friskhed. Nicecream kan varieres i det uendelige, men her får du opskriften på “mango-sorbet”, som er en af mine favoritter.

Tip til udskæring af mango
Tip til udskæring af mango
5 fra 1 stemme
Lækker nicecream: Frisk sund is med mango
Sund is med mango - frisk og helt uimodståelig
Forb. tid
3 min
Optøning
15 min
 
Ret: is, Vegetarisk
Keyword: mango nicecream, mangois, mangosorbet
Antal: 2 personer
Ingredienser
Mango-Nice Cream
 • 2 poser mango (frost) (a 300 gram)
 • 2 modne bananer
 • 2 spsk lys fibersirup eller Sukrin Gold (for en sødere version)
Drys/topping
 • Evt. lidt cacao nibs eller hakket chokolade
 • Evt. lidt kokoschips
 • Evt. lidt chiafrø og hampefrø
Fremgangsmåde
 1. Hæld de 2 poser mango op i din blender og lad dem tø op i ca. 15 minutter.

 2. Skær bananerne i skiver og kom dem op i blenderen.

 3. Kom fibersirup i og blend til du har en lækker og cremet is.

 4. Hæld isen op i to skåle og drys eventuelt med kakaonibs eller kokoschips.

 5. Server straks og NYD!

Opskriftsnoter
 • Jeg køber mango på frost, der er klar til at lave "is" af, men du kan selvfølgelig også skære dine egne mangoer og fryse dem ned.

 

 • Jeg vil blive rigtig glad for at høre din mening om lækker og creamet sund is med mango, så efterlad gerne en opskriftsvurdering længere nede på siden.

 

Fine ispinde

Du kan også lave din portion sund is til fine ispinde/pops. Du hælder bare din nicecream i isforme og sætter dem i fryseren. Efter 3-4 timer er de klar til at dele ud og nyde. Formene fås både som her i en “Twister”-version og som Magnum-, hjerte- eller en klassisk sportsisform. Jeg er vildt glad for mine isforme, som er super nemme at bruge og faktisk heller ikke var så dyre. Tjek de fine isforme her.

Ispinde af nicecream med mango
Ispinde af nicecream med mango

Andre nicecream her på bloggen

Er du frisk på at hoppe ud i andre sunde sommerisfristelser, kan jeg anbefale sund jordbærnicecream med chokoladesovs eller pæresorbet – MUMS 🙂

5 kommentarer

  • Det ER også lækkert Ann. Lækker frisk og cremet, og så skal der kun bruges ganske få ingredienser. Vi bliver overrasket hver gang, vi laver mango-is, hvor nemt det er, og hvor godt det smager.

Skriv en kommentar

Vurdering af opskrift
Please enter your comment!
Please enter your name here