RAW chokolademilkshake indeholder hverken mælk eller sukker. Den er hurtig at lave og god, hvis du er lidt småsulten, eller hvis du vil have stillet den lille lækkersult og trænger til noget med chokoladesmag. Vi får den ofte til dessert om sommeren.

Det tager kun to minutter at lave lækker RAW chokolademilkshake.

RAW food (rå fødevarer) er fødevarer, der ikke er forarbejdet. Det vil sige mad fra naturen, der ikke er varmebehandlet over 48 grader. Det er også fødevarer, hvor der ikke er brugt kemikalier og tilsætningsstoffer.

RAW kakaopulver er fremstillet af afskallede kakaobønner og er en superfood, der indeholder mange antioxidanter. Det samme gælder RAW cacaonibs.

Brug RAW chokolademilkshake som energiboost

Dadler kan give dig et energiboost, som holder længere, hvis du spiser en lille håndfuld nødder samtidig. Det kan f.eks. være mandler. De gode fedtstoffer i mandlerne/nødderne er også med til at holde dit blodsukker stabilt. Dadlerne hjælper din lever med de daglige gøremål med at udrense kroppen.

5 fra 2 stemmer
RAW chokolademilkshake
RAW chokolademilkshake
Forb. tid
2 min
 
Ret: Dessert, Drinks, Vegetarisk
Antal: 1 personer
Ingredienser
 • 10 isterninger
 • 6 små dadler (eller 3 store)
 • 3 modne bananer (gerne kolde)
 • 2 spsk RAW kakaopulver
Fremgangsmåde
 1. Sæt det glas, du gerne vil servere chokolademilkshaken i, i fryseren.


 2. Alle ingredienserne kommes i en blender.


 3. Kør indtil du har en jævn og glat milkshake.


 4. Tag glasset op af fryseren.


 5. Hæld din milkshake i det kolde glas, sæt sugerør i og drys eventuelt med RAW cacaonibs.


 6. Nyd den iskolde RAW chokolademilkshake.

Opskriftsnoter

Jeg vil blive rigtig glad for at høre din mening om raw chokolademilkshake, så efterlad gerne en vurdering af opskriften længere nede på siden.

 

Er du interesseret i flere RAW-opskrifter, kan jeg anbefale dig at prøve den fløjsbløde veganske chokolademousse med noter af karamel eller den meget skønne RAW-chokoladekage, der er så intens og lækker. Du kan også prøve RAW-jordbæryoghurt til morgenmad.

4 kommentarer

 1. Det er et super bud på en sund chokolade shake. Den smager iøvrigt fantastisk. Stor varm og forfriskende anbefaling herfra!

Skriv en kommentar

Vurdering af opskrift
Please enter your comment!
Please enter your name here