Pande med blandede bønner og rødløg er super nemt tilbehør, som mætter godt og indeholder mange proteiner. Bønnerne kan serveres til langt det meste men prøv f.eks. at servere dem til de gode kyllingefrikadeller med forårsløg.
Det er lynhurtigt at lave stegte bønner på panden, og de er spicet op af forskellige former for løg og krydderier.
- 4 spsk olivenolie
- 20 g smør (undlades hvis du ikke spiser mælkeprodukter)
- 1 meget stort rødløg
- 450 g grønne bønner (hari cots verts) (frost)
- 400 g edamamebønner (frost)
- 2 fed hvidløg
- Friskkværnet peber
- Himalayasalt
- Evt. et drys tørret chili eller skiver af frisk chili
-
Hak rødløget fint.
-
Varm en stor pande op og kom smør og olie på.
-
Svits rødløget og kom bønnerne på panden.
-
Pres hvidløgene over bønnerne.
-
Kom salt og peber på.
-
Lad det hele stege indtil bønnerne er godt varme.
-
Drys eventuelt bønnerne med lidt chiliflager eller skiver af frisk chili.
Du skal være mere end velkommen til at vurdere opskriften på pande med blandede bønner og rødløg. Det er muligt at give mellem 1 og 5 stjerner og skrive en lille kommentar. Det tager kun et øjeblik.
Prøv også
Det er altid rart med nemt og sundt tilbehør, og jeg kan derfor varmt anbefale dig at se nærmere på opskriften på smørstegt spidskål med flagesalt. Det er et hit.
Er du glad for grønne bønner, kan du også tjekke opskriften ud på friske bønner med sprød bacon. Det er en af bloggens mest populære opskrifter.
Vil gerne vide er bønnerne frosne når de kommes på panden, Mvh.Annette
Hej Annette
Jeg kommer de frosne bønner direkte på panden 🙂