Ugens madtip handler i denne uge om foodprep.

Hver uger skriver jeg et madtip til læserne på Dragoernyheder.dk, og det vil jeg selvfølgelig også gerne dele med dig.

Foodprep din salat – ugens madtips

Af Mette Forman, Madblogger

Hvad er bedre end at starte ugen med et sundt madtips fra DragørNyheder.dk´s madblogger Mette Forman.

Ugens Madtips

Foodprep din salat
Foodprep din salat

For de fleste af os er hverdagen travl, og det kan være lidt af en udfordring at nå det hele. Når vi har travlt, tyr vi ofte til mindre sunde løsninger, hvad angår mad.

En smart måde at “skaffe” lidt ekstra tid i løbet af ugen, er at foodpreppe salaten, som enten kan bruges i madpakken eller som tilbehør til aftensmaden. På den måde spares tid, men også penge, fordi dyr fastfood ofte bliver nødløsningen i sidste øjeblik.

Fremgangsmåde:

1)
Tag det antal glas eller bøtter med låg du har brug for. Du kan sagtens forberede salat til hele familien til 2-3 dage.

2)
Lav f.eks. hummus eller guacamole og kom i bunden af dine glas/bøtter.

3)
Skær og snit din ynglings kål – f.eks. rød spidskål eller broccoli og kom et lag i glassene ovenpå hummusen eller guacamolen.

4)
Klargør grøntsagerne, som f.eks. kan være gul eller rød peber, revet gulerødder, agurk, spæde spinatblade eller radiser. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

5)
Slut af med et drys solsikkekerner eller græskarkerner. Du kan eventuelt riste dem på en tør pande og drysse med salt. Det fremhæver smagen.

6)
Sæt låg på og opbevar salaterne i køleskab indtil de skal bruges.

På min madblog finder du opskriften på en supernem Edamame-hummus.

Delikate hapsere med edamame-hummus, røget laks og porreaske
Delikate hapsere med edamame-hummus, røget laks og porreaske

Rigtig god fornøjelse med forberedelserne og god uge.

Mette Forman
www.dethandlermestommad.dk
Madblogger

 

Mette Forman
Jeg hedder Mette Forman og jeg er passioneret madblogger med en drøm om at inspirere andre til et sundt liv og madglæde.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here