Stenbiderrogn er så lækker en delikatesse. I februar, marts og april er det sæson for de små herligheder. Du kan servere de små æggewraps som en lille appetizer eller som en forret.

Er du ligesom mig vild med stenbiderrogn, kan du kigge nærmere på opskriften på fyldte æg med stenbiderrogn.

Opskrift

Ingredienser

100 g stenbiderrogn
Lidt god mayonnaise
Purløg til pynt
1 hel æg
1 æggehvide
1 knivspids Himalayasalt
1 tsk Husk (loppefrøskaller)
1/4 tsk bagepulver
2 spsk ekstra creamy kokosmælk (den lyserøde i karton)
20 g smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Pisk ingredienserne godt sammen til din æggewrap og steg den i smør på begge sider på en lille stegepande. Den må ikke få for meget, da den ellers bliver tør.
  2. Læg æggewrappen til afkøling på en tallerken. Når den er kølet af, udstikker du så mange små wraps som muligt med et lille glas.
  3. Kom lidt mayonnaise på hver af de små wraps, så de lækre små stenbiderrogn kan hænge fast og pynt derefter med lidt frisk purløg.
  4. Server og nyd.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here