Raw jordbæryoghurt:

  • Indeholder Ingen mælkeprodukter!
  • Indeholder Ingen gluten!
  • Indeholder Ingen sukker!
  • Tager kun et øjeblik at lave!
  • Smager super godt!
  • Fylder din krop op med masser af energi og sunde fedtstoffer!

What’s not to like?

raw jordbæryoghurt
raw jordbæryoghurt

 

Raw jordbæryoghurt
Forb. tid
3 min
Optøning af bær
15 min
 
Ret: Morgenmad, Vegetarisk
Køkken: Dansk, Nordisk
Antal: 2 personer
Ingredienser
  • 80 g cashewnødder
  • 250 g jordbær (frosne)
  • 2 dl mandelmælk (uden sukker)
  • 1 moden banan
  • 1 moden avocado
  • 2 spsk chiafrø
  • 1,5 tsk vaniljepulver
  • Evt. et par dråber stevia eller 1 spsk lys fibersirup for en sødere version
  • Evt. en lille håndfuld friske blåbær (topping)
  • Evt. lidt kokos (topping)
  • Evt. lidt granola/müsli (topping)
Fremgangsmåde
  1. Alle lækkerierne - undtagen de friske blåbær, kokos eller granola - kommes i blenderen.

  2. Kør til du har en jævn lækker “yoghurt”.

  3. Hæld raw jordbæryoghurt i din ynglingsskål og top med friske blåbær eller en lækker mættende granola.

  4. 1 - 2 - 3 klar parat nyd. Rigtig god morgen.

Opskriftsnoter
  • Banan og avocado gør "yoghurten" lækker cremet.

     

  • Jeg kan varmt anbefale at lave en omgang lækker og sprød granola med tranebær, som mætter så dejligt. Min version, som både er sukkerfri og glutenfri, får du opskriften på ved at trykke på linket her.
  • Er du vild med superfoods, kan du også drysse din raw jordbæryoghurt med cacaonips, bipollen eller hampefrø.
  • Jeg vil blive rigtig glad for at høre din mening om raw jordbæryoghurt, så efterlad gerne en vurdering længere nede på siden.

 

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, kan du bestille cashewnødder, mandelmælk, vaniljepulver, kokos, chiafrø, steviadråber og fibersirup på nettet ved at trykke på banneret herunder. Du kan også bestille alle dine superfoods her. Nemt og så bliver det leveret lige til din hoveddør.

 

Raw jordbæryoghurt
Raw jordbæryoghurt

Raw food er rå fødevarer, der ikke har været udsat for varmebehandling over 48 grader og fødevarer, hvor der ikke er anvendt kemikalier. Fødevarer, der har været udsat for en gæringsproces, betragtes også som raw food – f.eks. kefir og fermenterede grøntsager. Du kan eventuelt se nærmere på min opskrift på fermenterede tomater.

Chiafrø stammer fra Sydamerika og indeholder fibre, proteiner og store mængder omega 3-fedtsyrer. Omega 3 er godt for dit hjerte, kredsløbet og det gode kolesterol. Jeg bruger også chiafrø i min chiagrød med chokolade og blåbær, som du finder opskriften på her.

Du kan eventuelt bruge resten af din mandelmælk til at lave de lækreste mandelvafler med chokoladesovs eller en acaibowl, som er en rigtig booster.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here