Sæsonens råvarer – udgangspunket for ugens madtip.
Hver uge skriver jeg et madtip til dragoernyheder.dk, og dem vil jeg selvfølgelig også gerne dele med dig her på bloggen. Ugens madtip tager som regel udgangspunkt i årstidens råvarer, hvor jeg giver ideer til sunde og velsmagende måder at anvende dem på. Hver uge er der mulighed for at få ny inspiration og nye opskrifter – du skal være velkommen til at følge med.
Inspiration til madlavning med sæsonens råvarer
Når man vælger sæsonens råvarer, er de ofte billigere og friskere. Jeg foretrækker de danske, som ugens madtip også bærer præg af. Herunder finder du links til de forskellige uger, hvor du også finder opskrifterne:
Uge 5 – Grønkålssalat med syltede rødløg og saltmandler

Uge 4 – Spinatmuffins med bacon

Uge 3 – Sund energibooster med gulerod

Uge 2 – Quinoaret med sorte bønner


Uge 52 – Nytårstorsk til forret

Uge 51 – Saftig flæskesteg med knasende sprøde svær


Uge 49 – Hvid gløgg uden alkohol

Uge 48 – Julekonfekt med superfoods

Uge 47 – Grønkålssalat med pærer

Uge 45 – Juicy kylling med ost, spinat og tomat

Uge 44 – Tomatsuppe med parmesanflager

Uge 43 – Lammekrone med grillede grøntsager


Uge 41 – Sprøde jordskokkechips

Uge 40 – Smørstegt spidskål med flagesalt


Uge 38 – Thaiinspireret græskarsuppe

Uge 37 – Pæresorbet med chokoladesauce

Uge 36 – Helstegt svinemørbrad med æblekompot

Uge 35 – Rå æblekage med flødeskum

Uge 34 – Kalveculotte med citrontimian og hvidløg

Uge 33- Fermenterede tomater – forlæng smagen af sommer

Uge 32 – Grillet porchetta med mørbrad, tomat og krydderurter

Uge 31 – Grillede majs med rørt smør, chili og lime


Uge 27 – Rødspættefileter med spidskålssalat
Uge 26 – Forførende salat med jordbær


Uge 24 – Nyopgravede danske kartofler


Uge 22 – Sommersalat med rygeost


Uge 20 – Friske grønne asparges








Uge 12 – Mikrogrønt i din vindueskarm


Uge 10 – Sæson for frisk stenbiderrign


Har du set videoen, hvor jeg fortæller om min passion for mad og om madbloggen Det handler mest om mad?