Syltede rødløg uden sukker er utroligt nemt at lave, og det tager under 10 minutter. Og så er anvendelsesmulighederne mange.
Syltede rødløg uden sukker pifter dine retter op
Når du først er kommet i gang, er der ingen grænser for, hvor du kan bruge dine syltede rødløg. Jeg bruger syltede rødløg ovenpå hotdogs, i mine burgere, på salater og som tilbehør til stegt kød eller tapasretter. Hvad bruger du syltede rødløg til? Skriv meget gerne i kommentarfeltet nederst på siden.
Prøv f.eks. opskriften her på grønkålssalat med syltede rødløg og saltmandler. Den er et kæmpe hit her på bloggen hele vinterhalvåret.
- 3 stk. rødløg
- 1 dl æblecidereddike
- 2 dl vand
- 1 dl Sukrin Gold
- 1 tsk Himalayasalt
- 20 hele peberkorn
- 4 stk. laurbærblade
-
Pil rødløgene og halver dem.
-
Skær de halve løg i tynde skiver.
-
Kom æblecidereddike, vand, Sukrin Gold, hele peberkorn, laurbærblade og salt i en lille gryde og bring det i kog.
-
Når "sukkeret" er opløst, kommes rødløgene op i gryden.
-
Kog løgene i ganske kort tid (ca. 2 minutter).
-
Skold et sylteglas med låg i kogende vand, så det er HELT rent.
-
Kom de varme rødløg og lagen op i sylteglasset.
-
Lad det afkøle lidt og sæt låg på.
-
Kom dine syltede rødløg i køleskabet et par timer, inden du går om bord i dem.
For leden dag bagte jeg Jane Fabers pølsebrød og lavede lækre hotdogs med ristede økopølser, salatblade, sennep og ketchup og toppede dem selvfølgeligt med syltede rødløg uden sukker. Det smagte skønt, og hele familien nød dem.
Jeg bruger rødløg i flere af mine opskrifter, f.eks. meatza med artiskokker og oliven, den lækre og populære broccolisalat med tranebær og pande med blandede bønner og rødløg.
Derfor skal du spise løg
Løg har en udrensende effekt på kroppen. Jeg prøver, at snige løg ind i mine måltider morgen, middag og aften. Det er alle former for løg, også forårsløg, hvidløg og purløg. F.eks. er det lækkert med lidt friskklippet purløg på spejlæg eller scrambled eggs om morgenen.
Sådan søder du dine syltede rødløg uden sukker
Sukrin anvender jeg ofte som et alternativ til sukker. Sukrin er et naturligt sødemiddel, som er lavet af pærer, meloner og spisesvampe, som har gennemgået en gæringsproces (fermentering). Sukrin påvirker ikke dit blodsukker og indeholder 0 kalorier og 0 kulhydrater. Sukrin har ingen skadelig påvirkning på tænderne. Du kan købe Sukrin Gold i Matas-butikker og helsekostforretninger.
Jeg vil blive glad for at høre din mening om opskriften, så efterlad gerne en vurdering længere nede på siden. Du kan give mellem 1 og 5 stjerner og tilføje en lille kommentar. Det ta’r kun et øjeblik 🙂