Site icon Det handler mest om mad

April-favoritter – 2019

Feldsalat

Feldsalat

Glæden ved, at en ny sæson begynder, er enorm. Alle de skønne danske råvarer, som foråret byder på, giver kæmpe stor madglæde og masser af begejstring hos rigtig mange af os.

Stenbiderrogn og ramsløg er to forårsbebudere, der er med til at åbne ballet. Herefter følger knasende sprøde salater, de allerførst rabarber, grønne asparges, nyopgravede kartofler og søde jordbær.

Kig med og lad dig inspirere af de opskrifter, der har været allermest besøgt her i mit madunivers i april måned.

Når du trykker på overskrifterne eller billederne, ryger du videre til opskriften, som du kan tjekke ud og afprøve. Rigtig god fornøjelse med en masse gode – både kendte og nye – smagsoplevelser.

Sommersalat med vandmelon og feta

Sommer salat med vandmelon og feta – lækker og frisk til sommerens grillaftener

Lækker rejesalat med dild

Lækker rejesalat som forret eller frokostret

Syltede rødløg uden sukker

Syltede rødløg uden sukker – prøv den i dine salater eller ovenpå ost

Sukker- og glutenfri rabarbercrumble med mandler og kokos

Sukker- og glutenfri rabarbercrumble med mandler og kokos (perfekt til eftermiddagskaffen eller som dessert)

Sprøde jordskokkechips

Sprøde jordskokkechips – prøv dem med grøntsagsstænger og fetadip

Torsk i fad med tomater og porrer

Lækker torsk i fad med tomater og porrer – nem og sund aftensmad på under 30 minutter

Hjemmelavet chiliolie

Hjemmelavet chiliolie – giver masser af smag til din mad

Grøn booster med spinat

Grøn booster med spinat – sluk tørsten i grøntsager

Nem, hjemmelavet æggesalat med karse

Nem æggesalat med karse – perfekt i sandwich og på frokostbordet

Sprøde chips med frisk stenbiderrogn

Sprøde chips med stenbiderrogn – imponer dine gæster med den her forret

Fik du læst blogindlægget med marts-favoritterne? Klik her.

 

Exit mobile version