Fjern sener og hinder på de to svinemørbrad og skær kødet i mundrette stykker.
Pil de to løg og del dem i kvarte. Kom dem i en minihakker og hak løgene helt fint.
I en stor gryde ristes bacontern gyldne og sprøde, og den lægges til side.
Kom olivenolie i gryden med baconfedt og brun svinemørbraden. Du kan eventuelt gøre det af to omgange.
Når kødet er brunet og har skiftet farve, kommes de finthakkede løg op i gryden. Brun løgene under omrøring i et par minutter.
Kom parika op i gryden med kød og løg og svits et øjeblik.
Kom tomatpassata, tomatpure og piskefløde op i gryden og kog ved jævn varme i ca. 20 minutter, mens du går videre med opskriften.
Tilsæt timian, laurbærblade, salt, peber og grøntsagsbouillon.
Har du valgt at komme champignon i, er det nu, det er tid til at rengøre dem og eventuelt halvere dem eller skære dem ud i kvarte. Herefter rister du dem godt på en meget varm pande, indtil de har fået farve. Kom dem herefter op i gryden.
Kom de ristede bacontern op i gryden.
Kom de strimlede paprika fra glas op i minihakkeren sammen med hvidløg og kør, indtil du har en fin og jævn pure. Kom pureen op i gryden.
Skru ned for varmen og kom cocktailpølserne op i mørbradgryden de sidste ti minutter.
Smag retten til og server med blomkålsris, almindelige eller brune/vilde ris eller kartoffelmos.