Farverig salat med rød spidskål
Skær de tørrede abrikoser i mindre stykker og kom dem i en lille skål. Hæld kogende vand over og lad dem ligge der, mens du fortsætter. (Abrikoserne svulmer op og bliver næsten som friske).
Kom de frosne edamame-bønner i en skål og hæld kogende vand over. De tør op i løbet af et par minutter. Si vandet fra.
Fjern eventuelt de yderste blade på det lille spidskål, del det i 4 stykker og fjern stokken.
Snit halvdelen af det røde spidskål meget fint og kom det på et fad eller i en salatskål.
Skyl de friske blåbær og kom dem i salaten.
Kom de optøede edamame-bønner i salaten.
Hæld vandet fra abrikoserne og kom dem i salaten.
Vend det hele sammen og pynt med friske basilikumblade.
Hæld eventuelt balsamico crema på, når du serverer din regnbuesalat.
Salaten holder sig frisk i køleskabet og kan sagtens laves i god tid. Opbevar enten salaten i en boks med låg eller anret salaten på et fad og dæk det med et rent viskestykke, der er skyllet i koldt vand og hårdt opvredet.
Hvis du bruger friske abrikoser i stedet for tørrede, kan du eventuelt fjerne skrællen på dem og skære dem ud i små fileter.