Nemt tilbehør der passer til de fleste kødretter
Tænd ovnen på 200° varmluft.
Læg de fire skiver serranoskinke på en bageplade med bagepapir.
Steg skinken sprød i ovnen i ca. 7 minutter.
Tag den sprøde serranoskinde ud af ovnen og lad den køle af.
Skru ovnen op til 225° varmluft.
Fjern de grønne blade og skyl blomkålene.
Fjern stokken og skær blomkålene i små mundrette buketter.
Smør et ovnfast fad med smør og kom blomkålsbuketterne i fadet.
Drys blomkålene med salt.
Hak hvidlågnene fint og drys over blomkålene.
Drys bagefter med revet parmesan og hæld til sidst fløden over.
Sæt fadet i oven og bag i ca. 18 minutter.
Synes du, at det mangler lidt farve, kan du skrue ovnen op på grill og give blomkålene er par minutter mere.
Skær den sprøde serranoskinde i mindre stykker og drys over ved servering.
Du kan eventuelt også drysse lidt hakket persille over.
Har du har et lille fad, kan du sagtens halvere portionen, hvis to små blomkål er for meget.