Flæk chilien på langs og fjern kernerne. Hak den fint.
Rengør champignonerne og skær dem eventuelt i halve eller i kvarte. Hvis de skal kamufleres for børnene, kan de hakkes fint.
Pil og hak løgene fint.
Svits de hakkede løg i olien i et par minutter i en stor gryde.
Kom det hakkede kød i gryden sammen med løgene og brun kødet.
Når kødet er brunet og har har skiftet farve, kommes tomatpassata i gryden.
Tilsæt også presset hvidløg, timian, oregano, salt, peber, laurbærblade, grøntsagsbouillon, tomatpure og revede gulerødder.
Rist champignonerne i lidt olie eller smør på en varm pande, og kom den i gryden med kødsovs.
Læg låg på gryden og lad kødsovsen simre i ca. 20 minutter. Rør i gryden med jævne mellemrum.
Brug en spiralizer til at lave squashspaghetti.
Bring en gryde med vand i kog og tilsæt rigeligt med salt.
Kom squash-pasta i gryden og giv dem et hurtigt opkog. De skal kun varmes.
Server de lune "spaghetti" med det samme og fordel den fyldige kødsovs ovenpå. Drys med revet ost og nyd.
Du kan også prøve at komme bladselleri, porrer, pastinak, peberfrugt eller squash i din kødsovs.
Køkkenudstyr: