Tænd ovnen på 200°.
Vej broccolihovedet.
Skær stokken af broccolien og skæl den.
Skær stokken i små tern.
Del broccolien i mindre buketter.
Kom al broccolien i blenderen.
Kom herefter mandler, æg, salt, timian, bagepulver og HUSK i blenderen sammen med broccolien.
Start blenderen og kør, indtil til du har en ensartet jævn masse uden "klumper".
Smør en bradepande (34x22 cm) med olie eller kom bagepapir i bunden.
Hæld broccolimassen ud på bradepanden og jævn den ud med en dejskraber, så den har samme tykkelse over det hele.
Drys med sesamfrø og pres dem forsigtigt ned med hænderne, så de sidder bedre fast.
Sæt bradepanden ind midterst i ovnen og bag i 25 minutter.
Når brødet er færdigbagt, tages bradepanden ud af ovnen og stilles til afkøling.
Når det glutenfri fladbrød med broccoli er afkølet, skæres det ud i 8 lige store stykker.
Smør dine broccolibrød med aioli eller pesto og kom det pålæg på, du bedst kan lide.
Opskriften giver 8 stk. brød, som kan lægges sammen til 4 sandwiches.
Køkkenudstyr: