5 fra 1 stemme
Fyldte kyllingebryster - Juicy kylling med ost, spinat og tomat
Juicy kylling med ost, spinat og tomat
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
20 min
Samlet tid
35 min
 
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Keyword: kylling
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 5 kyllingebryster
  • Frisk babyspinat eller spinat
  • Semidried tomater i olie
  • 10 skiver Manchego-ost
  • 3 tsk æblecidereddike
  • 2 tsk Sukrin melis
  • 3 tsk dijonsennep
  • 1/2 tsk oregano
  • 1/2 tsk chiliflager
  • Himalayasalt
  • 10 små madpinde/tandstikkere af træ
  • Olivenolie til stegning
Fremgangsmåde
  1. Afpuds kyllingebrysterne og skær en lomme i hvert bryst.

  2. Rør en marinade af eddike, Sukrin melis, dijonsennep, oregano, chiliflager, salt og peber.

  3. Smør kyllingebrysterne på begge sider af lommen.

  4. Fyld lommerne med frisk spinat, soltørrede tomater og ost og luk lommerne ved at sætte to pinde i hvert kyllingebryst.

  5. Smør resten af marinaden på ydersiderne af kyllingebrysterne.

  6. Varm olivenolie op på en pande og steg kødet 7 minutter på hver side ved jævn varme.

  7. Til sidst skrues lidt højere op for varmen, og kyllingebrysterne steges yderligere et halvt minut på hver side, så der kommer en sprød skorpe på.

  8. Drys med Himalayasalt og friskkværnet peber.

  9. Husk at fjerne de små pinde.

Opskriftsnoter