Varm en stegepande op og kom sesamfrø og cashewnødder på.
Rist dem et øjeblik og ryst panden jævnligt.
Hæld 3 spsk tamari over og rør godt rundt. Når tamarien er fordampet, slukkes for panden.
Skær kyllingebrysterne i små tern.
Hak løgene fint.
Skær forårsløg i tynde ringe.
Skær rød peber i tynde stave.
Skræl og hak ingefær meget fint.
Pil og pres hvidløgene.
Varm en sauterpande op og hæld rapskimolie på.
Svits kyllingestykkerne i olien ved høj varme.
Kom løg, ingefær og hvidløg på panden sammen med kyllingen og steg videre til kyllingestykkerne er gennemstegte. Ca. 5 minutter.
Kom chilisauce, risvineddike, 1 spsk tamari, salt og peber på panden med kylling og lad det koge næsten helt ind.
Kom rød peber og forårsløg på panden og steg et par minutter.
Til sidst kommes de tamari-ristede sesam og cashewnødder i retten.
Kog shirataki-nudler efter anvisning på pakken og server dem sammen med kyllingen.
Sesamolie hældes over kylling og cashewnødder ved serveringen, som prikken over i'et.