Skræl begge græskar, halver dem og fjern kernerne.
Skær græskar-kødet i mindre stykker.
Skræl selleriet og skær det i mindre stykker.
Skræl gulerødder og skær dem i skiver.
Skræl løgene og hak dem groft.
Halver den røde chili og fjern kernerne. Skær den i små tern.
Hak hvidløgene fint eller brug en hvidløgspresser.
Snit et kryds ned gennem toppen af porren og skyl den grundigt. Skær den i skiver.
Skræl ingefæren og hak den fint.
Varm op under en stor suppegryde.
Kom olie i og svits grøntsagerne.
Kom den grønne karrypasta i og lad den "brænde af". Det fremhæver karrysmagen.
Hæld kyllingefond/bonebroth eller grøntsagsbouillon over grøntsagerne.
Hæld begge dåser kokosmælk i og lad det koge ca. 20 minutter til grøntsagerne er møre.
Hæld suppen op i en blender, eventuelt af to omgange og kør til suppen er hel jævn og cremet. Du kan også bruge en stavblender.
Hæld suppen op i gryden igen og hold suppen varm.
Pres limen og hæld saften op i suppen.
Smag suppen til med salt.
Tilbered shirataki spaghetti efter anvisningen på pakken.
Hak de friske korriander groft.
Server den varme græskarsuppe med shirataki spaghetti og pynt med friske koriander.