Hak mandlerne groft.
Varm en stegepande op og kom smør på.
Rist de grofthakkede mandler i smørret, indtil de er gyldne i farven.
Sluk for varmen.
Kom Sukrin Gold på mandlerne og rør rundt.
Lad mandlerne køle af.
Når mandlerne er afkølede, hældes de op på et skærebræt og hakkes fint.
Hak chokoladen groft.
Hæld fløden i en røreskål og pisk den til flødeskum med en elpisker.
Hvis du har en sprøjtepose med tylle, kan du komme flødeskummet heri og pynte æblekagen. Du kan også bare toppe æblekagen med en klat flødeskum.
Del æblerne i kvarte og fjern kernehusene.
Riv æblerne på et groft rivejern og hæld lidt citronsaft over.
Fordel mandelcrumble og de revne æbler lagvis i 4 glas.
Pynt til sidst æbledesserten med flødeskum og hakket chokolade.
Server den rå æblekage med det samme og NYD!