Pil løgene og halver dem. Skær herefter de halve løg i skiver.
Varm op under en lille stegepande og kom smør på.
Når smøren er smeltet, kommes løgene på.
Lad dem stege ved middelhøj varm. De skal ikke steges brune men bløde. Det tager ca. 10 minutter.
Tag løgene af panden og stil dem til side.
Kom bacontern på panden og steg dem sprøde ved lidt højere varme end løgene.
Når baconen er fin brun og sprød, kommes de bløde løg tilbage på panden med bacon og det hele varmes et øjeblik.
Bring en gryde med vand i kog og kom godt med salt i.
Hæld de to poser frosne broccoli i gryden med vand.
Giv broccolien et hurtigt opkog ved høj varme og si herefter vandet fra.
Kom smør i gryden og bagefter de afdryppede kogte broccoli.
Rør broccolien til mos med en stavblender et kort øjeblik og server med bacon og løg.