Skyl champignonerne og skær roden af.
Skær champignonerne i skiver.
Varm en stegepande op og smelt smøren.
Steg de skivede champignoner i smøren til de er gyldne og brune og tag dem af panden.
Drys lidt salt på de ristede champignoner.
Slå æggene ud i en lille skål og kom fløde i.
Pisk æggemassen godt.
Varm en LILLE stegepande op og kom en klat smør på.
Hæld æggemassen på og lad den stege ved jævn varme, indtil æggemassen er tæt på at være stivnet.
Med en paletkniv lægges omeletten sammen på midten, så den får form som en halvmåne.
Lad omeletten stege færdig, men pas på den ikke får for meget og bliver tør.
Server omeletten med det samme og kom de ristede champignoner ovenpå og pynt eventuelt med et drys hakket frisk persille.
Din oplevelse af omeletten må de meget gerne dele længere nede på siden, hvor du kan give opskriften op til 5 stjerner og tilføje en lille kommentar :-)