Afpuds mørbraderne, så der kun er reelt kød helt uden sener og hinder.
Varm en stegepande op og kom smør på.
Steg de to mørbrader ved høj varme i 2,5 minutter på hver side (2 sider).
Har du valgt en krondyrmørbrad på 400 g, skal den steges 2 minutter på hver side (4 sider).
Læg kødet på et skærebræt og dæk det til med f.eks. sølvpapir eller et rent viskestykke og lad det hvile i ca. 10-15 minutter.
Rør en dressing af mayonnaise, sennep, vand, purløg, salt, peber og fibersirup. Smag dressingen til.
Skyl salaterne grundigt og slyng dem eller læg dem på et rent viskestykke til afdrypning.
Skær eller riv romainesalaten ud i mindre stykker.
Skær kødet i meget tynde skiver.
Anret salaterne på et fad og læg skriver af rådyrmørbrad ovenpå.
Sæt en lille pind i en del af kødet.
Hæld dressingen over og pynt med kørvel.