Skræl ingefæren og skær den i små stykker.
Hæld koncentreret hyldeblomstsaft op i et lille glas med låg.
Kom små stykker af frisk ingefær op i glasset med hyldeblomstsaft.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
Kom vaniljekorn og den flækkede vaniljestang op i glasset.
Kom kardemommekapsler, stjerneanis og hel kanel op i glasset og sæt låg på.
Ryst glasset med gløgg-ekstrakt.
Lad gløgg-ekstrakten trække og gerne i en dag eller to.
Hæld æblejuice og gløgg-ekstrakt op i en gryde og varm den hvide alkoholfri gløgg godt igennem, men uden at den koger.
Skræl æblet og skær det i 4 både og fjern kernehuset.
Skær æblebådene i mindre tern.
Når den hvide gløgg er varm, hældes den gennem en si op i 4 glas.
Fordel æbletern i glassene og server den med det samme.
Husk at sætte en te-ske i hvert glas. På den måde undgår du, at glasset går i tu.