Kom vand i en gryde og sæt en røreskål oveni - dit vandbad er nu klart.
Tænd op under gryden ved svag varme.
Hak chokoladen fint og kom den op i røreskålen.
Rør i chokoladen ind i mellem, mens den smelter stille og roligt.
Det er vigtigt, at chokoladen ikke bliver for varm.
Tag et stykke bagepapir og læg i bunden af et stort fad eller læg det på en bageplade.
Tegn cirkler på hele dit stykke med bagepapir og brug eventuelt et glas som skabelon.
Vend bagepapiret om.
Hæld lidt smeltet chokolade i midten af hver cirkel. Når der er chokolade i alle cirklerne, kan du forsigtigt ryste fadet lidt, så chokoladen flyder ud til fine chokoladepastiller.
Pynt chokoladepastillerne med din udvalgte toppings.
Når chokoladen er stivnet, er din sunde konfekt klar til at blive nydt.
Rigtig god fornøjelse.
Jeg sætter stor pris på din mening. Længere nede på siden kan du vurdere opskriften på chokoladepastiller med superfoods. Du kan give opskriften mellem 1 og 5 stjerner og tilføje en lille bemærkning. De tager kun et øjeblik.