Fjern grillristene så der er plads til dit rotisseri.
Pladsér en foliebakke i bunden af grillen foret med et par stykker sølvpapir (så kan du genbruge din foliebakke flere gange) og hæld lidt vand i bakken. Dette er for, at fedtet, der drypper fra stegen, ikke brænder på.
Tænd bagbrænderen på din gasgrill, luk låget og lad den forvarme i ca. 10 minutter.
Sæt stegen på spyddet og sæt det i rotisseriet.
Giv porchettaen 3 timer ved 150 grader. Tjek ind imellem om der stadig er vand i bunden af foliebakken.
Når stegen har fået 3 timer, tændes også for de to blus på hver side. Den indirekte varme skal have fuld knald, så sværene kan blive helt sprøde og lækre. Hold godt øje her, så sværen ikke får for meget.
Sluk for grillen. Tag spyddet med porchettaen af og lad den trække i 15 minutter på et skærebræt inden, du skærer stegen for.