Skyl de spæde salatblade i koldt vand og læg dem på et rent viskestykke for at tørre. Alternativt kan bruges en salatslynge.
Skræl gulerødderne.
Skyl blåbær og agurk.
Skrab kernerne ud af agurken med en teske og skær derefter den halve agurk i skiver.
Skræl gulerødderne med en kartoffelskræller, så du får nogle fine strimler.
Kom de spæde salatblade i din salatskål.
Kom herefter agurk, gulerødder og blåbær ovenpå salatbladene.
Til sidst og lige inden serveringen drysses de salte cashewnødder på salaten.
Server eventuelt små fetatern til salaten (jeg kan god lide gedefeta) - det er lækkert!
Du kan hælde et par dråber god olivenolie og lidt granatæbleeddike over salaten i stedet for dressing. Granatæbleeddike bruger jeg også i min broccolisalat med tranebær.
Køkkenudstyr:
Dørslag/si og viskestykke ELLER salatslynge