Tænd ovnen på 180 grader.
Pisk smør og Sukrin melis og tilsæt et æg af gangen, mens du fortsat pisker.
Skær marcipanen i små stykker, og kom den op i massen med smør, Sukrin og æg.
Pisk godt inden pofiber tilsættes.
Smør en form på 16 cm i diameter med smør.
Hæld dejen op i formen.
Bag mazarinbunden i ovnen i 25 minutter.
Hak chokoladen fint og kom den op i en lille kasserolle sammen med lidt piskefløde.
Smelt chokoladen ved MEGET svag varme.
Skyl jordbærene inden du fjerner stilkene.
Fjern stilkene, tør jordbærene f.eks, i et viskestykke eller med køkkenrulle og skær dem i mindre stykker.
Når mazarinbunden er færdigbagt, tages den ud af ovnen, og chokoladen smøres jævnt udover bunden.
Lad mazarinbunden køle af og opbevar den tildækket i køleskab indtil du skal pynte og servere jordbærtærten.
Lige inden servering piskes fløden til flødeskum og kommes på kagen. Brug eventuelt en sprøjtepose med en tyl til at pynte mazarinbunden med flødeskum.
Pynt med en masse friske jordbær og eventuelt friske blade citronmelisse, pistaciekerner eller spiselige blomster.
Nyd jordbærtærten sammen med en god kop kaffe eller te.