Skyl grønkålen grundigt.
Rib grønkålen fra stilkene.
Snit grønkålen fint og kom den op i en stor skål.
Hæld olivenolien over den fintsnittede grønkål og masser godt - så rul ærmerne op og ned med de rene hænder. Det har stor betydning, at du gør det her, for på den måde bliver salaten mere lækker og nemmere at spise.
Riv citronskal og kom den over grønkålen (brug kun det gule fra skallen - det hvide er bittert).
Riv gulerødderne.
Pres saften ud af citronen.
Fjern kernehuset fra æblerne og skær dem i små tern og kom dem i en lille skål.
Hæld citronsaften over æblerne og rør rundt.
Rør æblecidereddike, urtesalt, Sukrin sirup og honning sammen og hæld dressingen over grønkålen sammen med æblerne.
Bland det hele godt sammen og pynt med pekannødderne.
For nemhedens skyld kan du vælge at købe ribbet, hakket og skyllet grønkål.
Du kan også købet revet gulerødder.
Køkkenudstyr:
Evt. salatskål eller fad