Skær dadlerne ud i mindre stykker.
Kom dadlerne op i en røreskål og blend dadelstykkerne med en stavblender. Kom eventuelt lidt koldt vand i. Har du en foodprocessor, er det klart at foretrække.
Kom nødderne i en minihakker og kør indtil du har grofthakket mel.
Kom alle ingredienserne til bunden op i skålen med dadlerne - undtagen nøddemelet - og brug en stavblender, med mindre du har en foodprocessor, indtil du har en klæg masse. Pas på du ikke brænder din blender af.
Kom mandelmelet op i kakaomassen og rør det godt sammen.
Tag en form eller et fad ca. 16,5 x 16,5 cm og kom massen op i. Tryk massen jævnt ud.
Drys med kakaonips.
Sæt bunden i køleskabet.
Skær dadlerne ud i mindre stykker og blend dem sammen med vand.
Lun forsigtigt kokosolien i en lille gryde, indtil den er flydende.
Kom alle ingredienser til glasuren i en skål og brug igen stablender/foodprocessor til at få en jævn glat masse.
Kom glasuren på bunden af kagen og fordel den jævnt.
Kom kagen i køleskabet mindst en time og meget gerne længere tid.
Køkkenudstyr:
Foodprocessor eller stavblender