Bruger du sorte bønner på dåse, gå direkte til punkt 4.
Dagen før lægger du de sorte bønner i blød i koldt vand.
Dagen efter hælder du vandet fra bønnerne og kommer dem op i en gryde med frisk koldt vand.
Kog bønnerne efter anvisning på posen.
Skyl quinoaen i koldt vand. Det er vigtigt, da de indeholder bitterstoffer.
Kom quinoaen i en lille gryde med kold vand, som bringes i kog. Lad det simre ved svag varme i ca. 15 minutter.
Hæld eventuelt overskydende vand fra quinoaen.
Lav en dressing/marinade af olie, limesaft, hvidløg, cayennepeber/sød paprika, salt og spidskommen.
Vend dressingen i quinoaen.
Skær forårsløg og frisk chili i tynde ringe.
Vend sorte bønner, rød peber, majs, forårsløg, chili og koriander i quionoaen.
Anret din quinoaret og pynt med avocado i tern/skiver og både af lime.