Skræl og riv gulerødderne på et rivejern.
Pil hvidløgene og pres dem.
Hak chilien fint.
Skær et kryds ned gennem toppen af porrerne og skyl dem grundigt for jord. Snit dem herefter fint.
Skræl ingefæren og hak den meget fint. Alternativt kan du rive den på et rivejern.
Fjern de yderste blade på hvidkålen. Del den i kvarte og fjern stokken. Snit kålen fint.
Tænd op under en stor gryde og kom olien i.
Svits kødet i olien til det har skiftet farve.
Kom karryen i gryden sammen med kødet og svits yderligere et par minutter, så karryen “brændes af”.
Kom grøntsagerne i gryden og rør rundt.
De øvrige ingredienser kommes i gryden, og det røres godt igennem.
Lad din kålgryde med karry koge under låg ved svag varme i 25-30 minutter. Husk at røre i gryden indimellem.
Smag retten til og server.
Har du en rest tilbage til dagen efter, så prøv at servere kålgryden med et spejlæg.
Køkkenudstyr: