Sæt dåsen med kokosmælk i køleskabet, så indholdet deler sig i kokoscreme og kokosvand.
Hold en halv deciliter kokosvand tilbage og hæld resten i en lille kasserolle.
Hak chokoladen og kom den i kasserollen med kokosmælk.
Tilsæt 2 spsk. Karamel Flødeskums Mix og evt. lidt vaniljepulver.
Varm det forsigtigt op, mens du rører i kasserollen.
Så snart chokoladen er smeltet, og Karamel Flødeskums Mixet er opløst, slukkes for varmen og "chokolademælken" hældes i en beholder eller skål og afkøles.
Efter 5-10 minutter piskes "chokolademælken" et minuts tid med en elpisker.
Der lægges låg på beholderen/skålen, og den sættes i køleskabet.
Efter et par timer på køl, piskes "chokolademælken" igen med en elpisker, så den bliver luftig og cremet.
Hæld chokoladecremen i små portionsglas, tildæk dem med låg eller husholdningsfilm og sæt dem i køleskabet.
Efter 24 timer i køleskabet er chokolademoussen klar.
Skyl jordbærene grundigt og skær dem i mindre stykker.
Pynt hvert glas med det, der svarer til 5 jordbær og server den skønne dessert med det samme, mens den stadig er helt kold.