Pil og hak løgene fint.
Svits de hakkede løg i smør i ca. 5 minutter i en stor gryde.
Kom herefter det hakkede oksekød i gryden med løg og brun kødet.
Når kødet et brunet, kommes tørret timian, salt og peber i.
Herefter kommes oksefond og tomatpassata.
Hak bladselleri fint og riv den halve squash og kom begge dele i gryden.
Lad det simre ved forholdsvis høj varme UDEN låg i 20 minutter.
Rør ind imellem i kødsaucen.
Når kødsausen har kogt i 20 minutter, kan du begynde at tilberede blomkålsmosen. Lad kødsaucen simre videre stille og roligt imens.
Tænd ovnen på 200°.
Kom de to poser frosne blomkålsris i en gryde med kogende vand tilsat salt.
Når "risene" koger, skal de ca. have 10 minutter.
Hæld blomkålsris i en si og pres væden ud.
Kom smør og fløde i den gryde, du har kogt blomkålsris i.
Kom herefter de varme blomkålsris i gryden sammen med lidt salt og peber og blend til du har en jævn blomkålsmos.
Kom revet mozzarella i mosen og blend en smule igen.
Smør et ildfast fad.
Hæld kødsaucen op i fadet.
Kom herefter blomkålsmosen på i et jævnt lag.
Drys med revet parmesan og bag din Shepherds Pie midterst i ovnen i ca. 30 minutter.
Tag kødtærten med blomkålsmos ud og lad den hvile i ca. 10 minutter inden servering.
Køkkenudstyr: