Vask og rens kyllingen indvendig og kom den op i en stor gryde.
Hæld så meget vand i gryden, at kyllingen dækkes.
Tænd op under gryden og lad det koge op.
Når det koger, fjernes både skum og urenheder med en hulske.
Rengør, skræl og skær grøntsagerne i halve eller kvarte.
Kom grøntsagerne op i gryden.
Tilsæt æblecidereddike, krydderurter, laurbærblade, peberkorn og salt og skru ned for varmen.
Lad det simre ved lav varme en times tid, eller til kyllingen er mør.
Tag kyllingen op af gryden og pil det fine kyllingekød fra skroget.
Kom skroget op i gryden igen og lad suppen koge videre mellem 1 og 3 timer (gerne længere).
Hold øje med, at der hele tiden er vand/væske i gryden og kom mere vand i hvis nødvendigt.
Si suppen og køl af.
Hæld kyllingefonden på glas eller i bokse med låg.
Opbevar din bone broth i køleskabet i op til 7 dage eller i fryseren helt op til et år.
Du må meget gerne vurdere opskriften længere nede på siden ved at give mellem 1 og 5 stjerner. Og skriv gerne, hvad du bruger din bone broth til. Det er altid rart med inspiration.