Kom smør på en varm pande og steg serranoskinken på begge sider. Skinken skal kun have ganske kort tid.
Tag den sprødstegte serranoskinke af panden og læg den eventuelt på et stykke køkkenrulle, mens du steger spejlæg.
Slå æggene ud på den varme pande og steg dem et par minutter, indtil blommen er "blød" eller "smilende" alt efter, hvordan du foretrækker dit spejlæg tilberedt. Du kan eventuelt stege spejlægget på begge sider, hvis du er mere til det.
Server den sprødstegte serranoskinke og spejlæg med et drys karse eller andet grønt. Du kan også servere forskellige slags grøntsager til for en sundere morgenmad, der holder dig mæt i længere tid.
Du skal være mere end velkommen til at vurdere opskriften og meget gerne skrive, hvilken skinke du har valgt, og hvordan du foretrækker dine æg tilberedt. Skriv også meget gerne om du spiser grøntsager til og hvilke.
Du kan give opskriften mellem 1 og 5 stjerner, og jeg vil blive glad for DIN tilbagemelding :-)