Kom de to stykker lammekrone i hver sin frysepose sammen med hvidløg skåret i skiver, hele kviste rosmarin, citronsaft og en pæn skvat olivenolie.
Luk poserne omhyggeligt og læg dem i et fad, der sættes i køleskabet i ca. 24 timer.
I løbet af det næste døgn vendes lammekronerne et par gange, så kødet tager smag af marinaden på begge sider.
Ca. en time før, du ønsker at servere lammekronerne, drysses fedtkanten med Himalayasalt.
Tænd ovnen på 180 grader.
Brun halvdelen af smørret på en stegepande og læg det ene stykke lammekrone med fedtsiden nedad på panden og brun det i fem minutter, så fedtkanten bliver fin brun og sprød.
Læg det brunede stykke kød op i et ovnfast fad.
Kom resten af smørret på panden og brun det sidste stykke lammekrone på samme måde i fem minutter.
Læg kødet op i det ildfaste fad og steg lammekronerne i 20 minutter i ovnen.
Tag kødet ud af ovnen og læg det på et skærebræt med saftrille og dæk det godt til med sølvpapir og lad kødet trække i 15-20 minutter.
Behold ribbenene på ved udskæringen. Det ser flot ud og bevarer den gode smag. Skær lammekronerne i skiver (i midten mellem benene) og server straks sammen med en lækkert fetadip med hvidløg og grillede grøntsager.