Fjern sener på kyllingefiletterne og skær hver filet i 4 stykker.
Skyl broccolierne og skræl stokkene. Skær stokkene i små tern og broccolihovederne i små buketter.
Kom broccoli i en stor skål og kom godt med salt på.
Hæld ca. 2 l kogende vand over broccolierne og lad dem trække der i ca. 5 minutter. Si herefter vandet fra.
Brun kyllingestykkerne i kokosolie på en meget varm stegepande til de har en fin lysebrun stegeskorpe. Jeg gjorde det af to omgange.
Kom kyllingestykkerne op i en stor gryde.
Slå æggene ud i en lille skål og pisk dem godt sammen og tilsæt salt og peber.
Lav en marinade af sesamolie, sesamfrø, tamari, presset hvidløg og fibersirup.
Skær forårsløgene i tynde ringe.
Varm gryden med kylling op og hæld de sammenpiskede æg over kyllingestykkerne. Rør godt til æggene er stivnede.
Kom de afdryppede broccoli og forårsløg op i gryden og rør rundt.
Hæld marinaden over kød og grøntsager og varm retten igennem.
Smag eventuelt til med mere salt.
Server eventuelt shirataki-nudler til, som er tilberedt efter anvisningen på pakken.
Du må meget gerne give din mening til kende. Nederst på siden er det muligt at vurdere opskriften på kylling med sesam og broccoli ved at give mellem 1 og 5 stjerner og tilføje en lille kommentar.