Skrab de nye kartofler og kog dem i ca. 15 minutter eller til de er møre. Kom rigeligt med salt i vandet.
Når kartoflerne er færdigkogte, hældes vandet fra, og de overhældes med iskoldt vand, så de hurtigere afkøles.
Sæt kartoflerne i køleskabet indtil du skal bruge dem.
Skyl radiserne og skær dem i tynde skiver eller i små tern.
Skyl agurken og skær den i små tern.
Skyl purløget og hak det fint med en kniv.
Rør en dressing af creme fraiche, mayonnaise, sennep, salt og peber og smag dressingen til.
Kom hakket purløg og radiser op i dressingen. Gem eventuelt lidt til pynt.
Skær kartoflerne i mindre mundrette stykker og vend dem i dressingen.
Kom den kolde kartoffelsalat op i en fin skål eller et fad og pynt med purløg, radiser og agurk.
Stil kartoffelsalaten på køl indtil den skal serveres.
Jeg vil blive rigtig glad for at høre din mening om gammeldags kold kartoffelsalat, så efterlad gerne en vurdering af opskriften længere nede på siden.